21:28 uur 27-02-2023

Quectel demonstreert geavanceerde Edge Intelligence- en Machine Vision-oplossingen op MWC Barcelona 2023

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– MWC Barcelona – Quectel Wireless Solutions, een wereldwijde aanbieder van IoT-oplossingen, kondigt vandaag zijn deelname aan de MWC Barcelona van dit jaar aan, met de nadruk op de presentatie van zijn nieuwste Edge Intelligence-oplossingen. De smart module-oplossingen van Quectel stellen klanten in staat om gegevens in realtime te verwerken en snellere, gegevensgestuurde beslissingen te nemen, en bieden een reeks functies, waaronder een laag stroomverbruik, edge computing, edge intelligence, snelle connectiviteit en geavanceerde beveiligingsmaatregelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005429/nl/

Quectel Demonstrates Advanced Edge Intelligence and Machine Vision Solutions at MWC Barcelona 2023 (Photo: Business Wire)

Quectel Demonstrates Advanced Edge Intelligence and Machine Vision Solutions at MWC Barcelona 2023 (Photo: Business Wire)

“MWC Barcelona voorziet ons van het ideale platform om de digitale transformatie te tonen die we in de hele industrie bevorderen,” aldus Norbert Muhrer, President en CSO, Quectel Wireless Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Phil Rawcliffe, hoofd Communications

phil.rawcliffe@quectel.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr