09:43 uur 27-02-2023

Institutionele PIPE-investeerder met $ 2 miljard aan uitgevoerde financieringsverplichtingen lanceert beleggingsonderneming voor digitale activa

De nieuwe ABO Digital brengt alternatieve financieringsstructuren naar de cryptocurrency-markt

DUBAI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– Alpha Blue Ocean (“ABO”), gevestigd in de Bahama’s en Dubai, heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe particuliere investeringsmaatschappij, ABO Digital, die alternatieve financieringsoplossingen zal bieden voor startende en snelgroeiende bedrijven in de digitale activaruimte.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230226005160/nl/

Alpha Blue Ocean (“ABO”) DIGITAL (Graphic: AETOSWire)

Alpha Blue Ocean (“ABO”) DIGITAL (Graphic: AETOSWire)

Door gebruik te maken van ABO’s ervaring als een gestructureerde Private Investments in Public Equity (PIPE) -investeerder met meer dan US $ 2 miljard aan uitgevoerde financieringsverplichtingen wereldwijd in de afgelopen vijf jaar, brengt de nieuwe ABO Digital institutionele expertise naar de digitale activa en blockchain-industrie.

ABO Digital biedt innovatieve en flexibele financieringsoplossingen die blockchain-projecten toegang geven tot meer opties voor het aantrekken van kapitaal. Deze nieuwe vorm van financiering speelt in op een behoefte in de cryptocurrency-markt, vooral gezien de huidige marktomstandigheden.

Amine Nedjai, CEO van ABO Digital, zei: “Dit is een belangrijke tijd voor de digitale activaruimte. We zitten midden in een bearmarkt, maar er blijft een solide ontwikkeling plaatsvinden door innovatieve protocollen. Veel grote investeerders, zoals durfkapitalisten, zullen verliezen hebben geleden door de recente besmetting met cryptokrediet. Dit vermindert de pool van beschikbaar groeikapitaal voor cryptocurrency-projecten die ABO Digital zal helpen invullen. We zien een interessante ontwikkeling in gaming omdat projecten werken aan duurzamere tokenomics, die kunnen helpen bij het stimuleren van adoptie en het praktische gebruik van niet-vervangbare tokens. We verwachten dat DeFi in deze ruimte de aandacht zal blijven trekken en zijn robuustheid zal bewijzen door de huidige crisis, terwijl het blijft innoveren en pragmatische oplossingen zal vinden – zoals toegang tot liquiditeit voor stakers van ETH. Deze moeilijke marktsituatie, in combinatie met onze positieve vooruitzichten, maakt het de perfecte tijd om ABO Digital te lanceren, waardoor entiteiten in deze opwindende ruimte de middelen kunnen vinden die ze nodig hebben om te bouwen.”

De tijdige lancering van ABO Digital sluit aan bij de verwachtingen dat de digitale activaruimte in de volgende cyclus sterker uit deze crisis zal komen. Met een paar grote spelers die de afgelopen jaren de investeringsruimte hebben gedomineerd, brengt ABO Digital een nieuwe ervaring en een alternatieve manier voor projecten om hun ontwikkeling en uitbreiding te financieren.

Ga voor meer informatie over ABO Digital naar www.abodigital.io

*Bron: AETOSWire

Contacts

White Label Strategie

Yousef Batter
Hoofd PR, +971559356531

yousef.batter@whitelabelstrategy.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr