21:27 uur 27-02-2023

Boomi benoemd tot leider in IDC MarketScape: Worldwide Cloud Integration Software and Services (iPaaS) 2023 Vendor Assessment

  • IDC MarketScape zegt: “Als een van de grondleggers van cloudintegratie heeft Boomi een sterke staat van dienst in het leveren van integratieoplossingen aan bedrijven van verschillende groottes en in veel regio’s en industrieën.”
  • Deze nieuwste erkenning bouwt voort op talrijke onderscheidingen die Boomi in de branche heeft verdiend, waaronder de positie als leider in drie vergelijkende marktrapporten over de iPaaS-ruimte in het afgelopen jaar.

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– BoomiTM, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag aangekondigd dat Boomi is gepositioneerd als leider in de IDC MarketScape: Worldwide Cloud Integration Software and Services (iPaaS) 2023 Vendor Assessment (doc #US50244723, februari 2023).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230227005167/nl/

Boomi named a Leader in Cloud Integration Software and Services by IDC MarketScape (Graphic: Business Wire)

Boomi named a Leader in Cloud Integration Software and Services by IDC MarketScape (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr