09:00 uur 26-02-2023

Hanshow integreert groene en digitale winkeloplossingen voor betere prestaties en duurzaamheid op EuroShop 2023

DÜSSELDORF, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Als wereldleider op het gebied van duurzame retailtechnologie kondigt Hanshow met genoegen zijn terugkeer aan op EuroShop 2023, ‘s werelds nr. 1 handelsbeurs voor retailers. Een betere, snellere en slimmere wereld moet belangrijke verantwoordelijkheden op het gebied van milieu, maatschappij en bestuur (ESG) benutten voor echt langetermijnontwikkeling. Dit jaar biedt Hanshow bezoekers een unieke kans om zijn lijn van geïntegreerde retailoplossingen te ervaren, waarbij een scala aan nieuwe technologische ontwikkelingen en prestaties wordt getoond.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230221005703/nl/

De oplossingen van Hanshow op EuroShop 2023 laten retailers zien hoe ze kunnen overstappen van traditionele retailmethoden naar een meer innovatieve en efficiënte digitale aanpak.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zishan Cai

zishan.cai@hanshow.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr