21:00 uur 24-02-2023

Mycala werkt samen met Berlijnse televisie om Chinese film en cultuur te tonen

BERLIJN–(BUSINESS WIRE)– De Chinese film maakte deze week furore op het 73e internationaal filmfestival van Berlijn, waar meer dan tien Chinese films voor de competitie- en vertoningssecties werden geselecteerd. Deze werken toonden de creativiteit en perspectieven van Chinese filmmakers over een breed scala van onderwerpen en markeerden een daverende terugkeer na de verstoringen van de pandemie.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230224005254/nl/

Ms. Shi Yan, Founder & President of Mycala, walks the 73rd Berlinale’s red carpet (Photo: Business Wire)

Ms. Shi Yan, Founder & President of Mycala, walks the 73rd Berlinale’s red carpet (Photo: Business Wire)

Om de publieke belangstelling voor Chinese films aan te trekken, is Mycala een samenwerking aangegaan met de Berlijnse televisie om samen een speciaal programma (https://youtu.be/E0Sl3RJ4C1w) te maken, waaronder interviews met de regisseurs van drie Chinese films die dit jaar op het festival concurreren of worden vertoond.

“Door uitmuntende Chinese films en het creatieve proces erachter met een groter internationaal publiek te delen, hopen we het begrip van de Chinese cultuur en leefgewoontes van de mensen te verbreden,” zei Shi Yan, oprichter en president van Mycala.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shelly Wang

contact@panoramist-consulting.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr