02:29 uur 23-02-2023

Novakid handhaaft groei in 2022 en lanceert 40 minuten durende leersessies

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Novakid, een toonaangevend online platform voor Engels als een tweede taal (ESL) en evoluerend EDTech-bedrijf dat het leren voor kinderen opnieuw uitvindt, handhaafde de klantengroei met ongeveer 70.000 nieuwe studenten in meer dan 50 landen die zich in 2022 hebben geabonneerd.

Belangrijk is dat Novakid op jaarbasis een dubbele cijferige omzetgroei heeft bereikt, waarbij het aandeel van de langetermijnabonnementen (6 en 12 maanden) gestaag aan het toenemen is. Wereldwijd wordt meer dan 20% van de nieuwe abonnementsverkoop toegeschreven aan verwijzingen van huidige klanten en de NPS heeft een trend van meer dan 60% (best in class), wat duidelijk naar voren komt in de verbeterde klantretentiecijfers. Novakid behield hoge scores voor klanttevredenheid – een gemiddelde van 96%, afhankelijk van de regio – op basis van interne meetmethoden die op regelmatige basis werden uitgevoerd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dominique Harmse, +447932928310

dominique.harmse@novakidschool.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr