01:50 uur 23-02-2023

Naser Taher uitgeroepen tot ‘Chairman of the Year’ in Dubai

De voorzitter van MultiBank Group nam de hoogste prijs in ontvangst. Verder werd de MultiBank Group uitgeroepen tot Leading Financial Derivatives Institution.

Dubai, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– De uitreiking van de prestigieuze Le Fonti Awards vond donderdagavond plaats in The Palace Downtown Dubai, in aanwezigheid van prominente bedrijfsleiders van over de hele wereld.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230222005690/nl/

Chairman of MultiBank Group, Mr. Naser Taher, during his speech at Le Fonti Awards. (Photo: Business Wire)

Chairman of MultiBank Group, Mr. Naser Taher, during his speech at Le Fonti Awards. (Photo: Business Wire)

De jaarlijkse Awards worden uitgereikt voor de hoogste zakelijke topprestaties en worden in de gehele branche gezien als een werkelijke erkenning van kwaliteit. Tijdens de ceremonie werd MultiBank Group uitgeroepen tot ‘Leading Financial Derivatives Institution’ en werd voorzitter Naser Taher uitgeroepen tot ‘Chairman of the Year’.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dareen Issa

00971504128656

Dareen.issa@multibankfx.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr