22:57 uur 22-02-2023

Qure.ai bekroond met EU MDR-certificering voor zijn AI-oplossingen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Qure.ai, een toonaangevende leverancier van kunstmatige intelligentie (AI)-software voor medische beeldvorming, heeft vandaag aangekondigd dat zijn oplossingen zijn bekroond met de CE Klasse IIb-certificering voor medische hulpmiddelen onder de Verordening medische hulpmiddelen van de Europese Unie (Verordening (EU) 2017/745) (EU-MDR).

Qure.ai biedt nu een van de meest uitgebreide, gecertificeerde portfolio’s van op AI gebaseerde detectieapparatuur voor radiologie in de EU, verspreid over meer dan 31 landen. De AI van Qure helpt bij het detecteren van afwijkingen van meerdere radiologiemodaliteiten, waaronder röntgenfoto’s van de borst, CT-scan van de borst, CT-scan van het hoofd en röntgenfoto’s van het bewegingsapparaat. Deze medische apparaten zijn geavanceerde AI-software die radiologen helpt bij het interpreteren van radiologische scans in verschillende zorgomgevingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen
Amrutha Joseph | Amrutha.joseph@qure.ai | +91 8281244284

Check out our twitter: @NewsNovumpr