23:16 uur 22-02-2023

Laserfiche neemt deel aan het Boomi Technology Partner-programma, ter ondersteuning van de geautomatiseerde, verbonden onderneming

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Laserfiche – de toonaangevende SaaS-aanbieder van intelligent inhoudsbeheer en bedrijfsprocesautomatisering – heeft vandaag een partnerschap aangekondigd met Boomi, een vooraanstaande leverancier van integration-platform-as-a-service die bekend staat om zijn snelheid, gebruiksgemak en lage totale eigendomskosten. Door dit partnerschap kunnen organisaties integraties vereenvoudigen tussen Laserfiche’s Robuste Content Services Platform en on-premises en cloud-applicaties zoals Salesforce, Workday en Smartsheet met behulp van de connectoren van Boomi met meer dan 1500 applicaties.

“De verbonden onderneming van vandaag de dag is gebouwd op een robuuste technologische infrastructuur, die een gecentraliseerd systeem vereist om procesgegevens te verzamelen en te controleren, gecombineerd met een vereenvoudigde integratie-strategie,” aldus David Everson, senior director strategic solutions bij Lasterfiche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo

Director, Public Relations, Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com
562-988-1688 ext. 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr