22:06 uur 21-02-2023

USP/Pharmatech gaat continue farmaceutische productiemogelijkheden bieden voor medicijnontwikkelaars en fabrikanten

In overeenstemming met het U.S. Pharmacopeia (USP)-initiatief om de acceptatie door de industrie van continue farmaceutische productie (PCM) te ondersteunen en te begeleiden, heeft Pharmatech Associates een overeenkomst bereikt met Integra CMS om te voorzien in aanvullende ontwikkelingscapaciteit en expertise teneinde de farmaceutische industrie te helpen bij het implementeren van PCM-processen

HAYWARD, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Pharmatech Associates heeft vandaag een strategische alliantie aangekondigd die PCM-expertise en -capaciteiten op de markt brengt om medicijntekorten en problemen met de toeleveringsketen aan te pakken door medicijnsponsors en fabrikanten een effectievere manier te bieden om afgewerkte geneesmiddelen te maken in het licht van neerwaartse prijsdruk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Judy Curtis—SIPR voor Pharmatech

+ 1 650-274-1509

judy@sipr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr