08:29 uur 21-02-2023

Sensormatic Solutions van Johnson Controls werkt samen met Zliide om self-checkout in een nieuw jasje te steken

  • Sensormatic Solutions en Zliide maken samen handelsbescherming mogelijk, terwijl shoppers dankzij het gemak van self-checkout van een naadloze winkel- en digitale shoppingervaring kunnen profiteren

NEUHAUSEN, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Sensormatic Solutions, het toonaangevende wereldwijde portfolio op gebied van retailoplossingen van Johnson Controls, kondigde vandaag zijn samenwerking aan met Zliide, een technologiebedrijf dat ernaar streeft om fysieke winkels via gebruikscomfort en digitalisering naar het volgende tijdperk te brengen. Beide merken werken in tandem om een nieuwe benadering van self-checkout te bieden die kassawachtrijen elimineert en de ervaringen van shoppers stroomlijnt.

“Self-checkoutopties worden steeds populairder, maar kunnen twee belangrijke uitdagingen met zich meebrengen: voor de retailer kunnen ze de grondslag voor een inkrimping zijn, en voor de shopper kan het gebruik ervan moeilijk zijn,” aldus Craig Szklany, Vice President en Product General Manager van Loss Prevention & Liability bij Sensormatic Solutions.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Katarzyna Breczko
Sensormatic Solutions van Johnson Controls
+49 173 7070 562

katarzyna.breczko@jci.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr