13:51 uur 20-02-2023

PUMA contracteert Europees kampioen marathon Aleksandra Lisowska

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA heeft een meerjarige overeenkomst gesloten met de Poolse langeafstandsloopster en Europees kampioen marathon Aleksandra Lisowska. Lisowska zal vanaf de marathon van Rotterdam op 16 april de prestatieproducten van PUMA dragen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230220005068/nl/

Sports company PUMA has signed a multi-year agreement with Polish long-distance runner and the European Marathon Champion Aleksandra Lisowska. Lisowska will wear PUMA’s performance products starting at the Rotterdam Marathon on April 16. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA has signed a multi-year agreement with Polish long-distance runner and the European Marathon Champion Aleksandra Lisowska. Lisowska will wear PUMA’s performance products starting at the Rotterdam Marathon on April 16. (Photo: Business Wire)

Lisowska begon haar atletiekcarrière in steeplechase en cross country hardlopen voordat ze langere afstanden zoals de halve marathon en de marathon op zich nam. Haar grootste succes kwam in de zomer van 2022, toen ze de marathon op de Europese kampioenschappen in München won.

“Het is een geweldige erkenning van PUMA’s inspanningen op het gebied van langeafstandslopen als de Europees kampioen marathon ervoor kiest om in onze schoenen te lopen,” aldus Pascal Rolling, hoofd sportmarketing bij PUMA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robert-Jan Bartunek

Bedrijfscommunicatie – PUMA SE

+49 9132 81 3134

robert.bartunek@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr