19:10 uur 16-02-2023

PUMA viert 75 jaar geschiedenis van sport, cultuur en innovatie

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA wordt in 2023 75 jaar en viert zijn mijlpalen op het gebied van sport, cultuur en innovatie. Gedurende het hele jaar organiseert de onderneming een reeks evenementen waarbij het zijn mantra ‘Forever Faster’ verder uitdraagt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230216005597/nl/

Sports company PUMA will turn 75 in 2023 and will celebrate its milestones in sports, culture and innovation with a series of events throughout the year which will elaborate on its mantra ‘Forever Faster’. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA will turn 75 in 2023 and will celebrate its milestones in sports, culture and innovation with a series of events throughout the year which will elaborate on its mantra ‘Forever Faster’. (Photo: Business Wire)

Van de sportschoenen waarmee Usain Bolt, ‘s werelds snelste man, zijn wereldrecords vestigde en waarmee Merlene Ottey, Shericka Jackson, Heike Drechsler en vele anderen wereldkampioen werden, tot de tennisrackets waarmee een 17-jarige Boris Becker Wimbledon veroverde, of de voetbalschoenen waarin legendarische spelers als Diego Maradona of Pelé hun vele doelpunten maakten: PUMA heeft altijd bij de meest succesvolle atleten ter wereld gestaan.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:

Gudrun Cämmerer – Teamhead Global PR – PUMA – Gudrun.caemmerer@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr