08:25 uur 16-02-2023

Het Aerospace African Forum brengt beleidsbepalers en belangrijke entiteiten uit de lucht- en ruimtevaartsector bijeen om te praten over duurzame mobiliteit.

Casablanca, Marokko–(BUSINESS WIRE)– De Marokkaanse stad Casablanca organiseerde vandaag de eerste editie van het Aerospace African Forum, het eerste grote platform voor beleidsbepalers uit Afrika gewijd aan de wereld van luchtvaart, defensie en duurzame mobiliteit.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230215005516/nl/

Het evenement, met als thema “Sustainable Mobilities”, brengt belangrijke beleidsbepalers en grote entiteiten uit alle luchtvaartgerelateerde sectoren bijeen om te discussiëren over en inzicht te geven in de uitdagingen van de luchtvaartsector in Afrika en om een weg naar de toekomst te schilderen voor het continent.

In het kader van de rondetafeldiscussie met CEO’s bespreken Abdelhamid Addou, CEO van Royal Air Maroc, Akbar Al Baker, CEO van Qatar Airways, Yvonne Makolo, CEO van Rwandair and voorzitter van de Board of Governors de IATA, en Mesfin Tasew, CEO van Ethiopian Airlines, de economische vooruitzichten voor de luchtvaart na de crisis (Welk vervoer door de lucht na de crisis?).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Max Armanet
contact@aerospace-african-forum.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr