18:41 uur 16-02-2023

Esri tekent overeenkomst met Malta voor toegang tot GIS-technologie en training

Malta Information Technology Agency maakt overheidsbrede Enterprise GIS mogelijk

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– In 1990 vormde de regering van Malta de Malta Information Technology Agency (MITA) met als missie het beheer van de implementatie van openbare IT-programma’s; sindsdien heeft het bureau geprobeerd de digitale transformatie van de dienstverleningsinfrastructuur van de overheid van het land te vergroten. Ter ondersteuning van dit doel heeft MITA een ondernemingsovereenkomst getekend met Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-informatie, om specifiek MITA’s mogelijkheden voor geografische informatiesystemen (GIS) te verbeteren. De driejarige overeenkomst zal software, professionele diensten en technische ondersteuning van Esri bieden aan MITA en 22 andere instanties binnen de Maltese overheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr