14:49 uur 15-02-2023

HUBUC lanceert P1, een wereldwijd kaartuitgifte- en verwerkingssysteem en wordt Mastercard Network Enablement Partner

NEW YORK & BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Toonaangevend fintech bedrijf HUBUC kondigt de onmiddellijke beschikbaarheid aan van zijn revolutionaire uitgifteprocessor, een door Mastercard gecertificeerd platform dat de uitgifte van kaarten eenvoudiger dan ooit maakt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230213005530/nl/

HUBUC Founders, Ignacio Javierre and Hasan Nawaz (Photo: Business Wire)

HUBUC Founders, Ignacio Javierre and Hasan Nawaz (Photo: Business Wire)

Het platform heeft wereldwijde schaalbaarheid en plug-and-play connectiviteit als kern, waardoor financiële instellingen en fintechs hun klantervaringen kunnen verbeteren en disruptieve betaalkaart gebruiksgevallen in een kwestie van weken kunnen implementeren.

HUBUC besloot P1, een nieuwe uitgifteprocessor, zelf te bouwen toen bleek dat de bestaande processors op verouderde technologie uit de jaren zestig werkten en verouderde functionaliteiten boden.

De toewijding van HUBUC aan P1 is om bliksemsnelle prestaties, lean implementatie en een microservices-architectuur te brengen die schaalbaarheid en innovatie voor de komende jaren mogelijk maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

HUBUC Inc.

press@hubuc.com | Ignacio Javierre

https://www.hubuc.com/about-us

Check out our twitter: @NewsNovumpr