10:00 uur 14-02-2023

Op avontuur in Street Fighter™: Duel in februari met de populairste personages

We hebben allemaal wel op een of andere manier een herinnering aan Street Fighter, en het goede nieuws is dat A PLUS Japan Street Fighter in 2023 terugbrengt in een geheel nieuwe vorm: de eerste mobiele RPG-game uit de reeks, Street Fighter™: Duel.

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Volgens de uitgever A PLUS Japan is de voorinschrijving op 31 januari van start gegaan in de App Store en Google Play. De game is beschikbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Portugees. Spelers in het grootste deel van Europa, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Noord-Afrika kunnen zich nu voorinschrijven via de officiële website.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230203005217/nl/

Photo: A PLUS JAPAN INC.

Photo: A PLUS JAPAN INC.

Contacts

chenst@aplusjapan.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr