20:44 uur 14-02-2023

MindMaze stippelt de toekomst uit van neuraal herstel van de bovenste ledematen met een geavanceerd intelligent hulpmiddel voor beoordeling en training van de correcte beweeglijkheid van de handen

LAUSANNE, Zwitzerland & BALTIMORE–(BUSINESS WIRE)– MindMaze, internationaal pionier op gebied van de ontwikkeling van digitale neurotherapeutische oplossingen op basis van AI, kondigt met trots de lancering op de Amerikaanse en Europese markt aan van Izar®1. Deze oplossing is de eerste in zijn soort: een intelligent hulpmiddel dat op de lijst van de FDA vermeld staat en het CE-keurmerk draagt, ontwikkeld voor patiënten met een beperking van de beweeglijkheid van hun handen. Izar is ontworpen om een kritisch tekort in te vullen in de hedendaagse neurologische zorg en beoogt de meest doeltreffende behandeling voor correcte beweeglijkheid en kracht van de handen te zijn binnen een grote verscheidenheid aan neurologische condities. Met dit eigen hulpmiddel maakt MindMaze een belangrijkse stap vooruit in haar inspanningen om efficiëntere zorg aan patiënten te bieden via combinaties van intelligente hulpmiddelen, door toedoen van een groeiende portfolio van digitale zorg en digitale geneeskundige oplossingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230214005571/nl/

Izar device: hand therapy solution (Photo: Business Wire)

Izar device: hand therapy solution (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

pr@mindmaze.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr