18:07 uur 14-02-2023

Altasciences breidt laboratoriumcapaciteiten uit in Columbia

LAVAL, Québec,–(BUSINESS WIRE)– De laboratoriumfaciliteiten van Altasciences in Columbia, MO, ondergaan een aanzienlijke uitbreiding, waarvan de voltooiing dit jaar wordt verwacht. De nieuwe ruimte van 8.000 vierkante voet (meer dan 740 vierkante meter) weerspiegelt het huidige bioanalytische laboratorium van Altasciences in Laval, Québec, met ultramoderne apparatuur en bioanalytische capaciteiten. Dit vormt een aanvulling op het dienstenaanbod dat al beschikbaar is op de locatie van Altasciences in Seattle, WA, ter ondersteuning van preklinische en klinische onderzoeken die in de VS worden uitgevoerd.

De strategische locatie van het laboratorium, dicht bij zowel preklinische als klinische faciliteiten, weerspiegelt de focus van Altasciences op het verzekeren van een naadloze samenwerking tussen teams, locaties en ontwikkelingsfasen.

We zijn erg enthousiast over de laboratoriumuitbreiding op onze locatie in Columbia.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana

Altasciences
+1 514 601-9763

jcabana@altasciences.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr