15:00 uur 09-02-2023

Stort je op 28 juli in een gloednieuw avontuur met Mickey & Friends in Disney Illusion Island

Digitale voorbestellingen voor deze platform adventure game op het Mickey & Friends-platform kunnen vanaf vandaag overal ter wereld worden geplaatst – alleen voor de Nintendo Switch

GLENDALE, Californië–(BUSINESS WIRE)– Stort je in een gloednieuw avontuur met de triomfantelijke terugkeer van Disney’s Mickey Mouse in de wereld van de videogames. En deze keer neemt hij enkele van zijn vrienden mee! Vandaag heeft Disney, in samenwerking met ontwikkelaar Dlala Studios, bekendgemaakt dat Disney Illusion Island, een 2D platform adventure videogame dat lokaal op de console wordt uitgevoerd en door maximaal vier spelers samen kan worden gespeeld, op 28 juli 2023 verschijnt – exclusief voor de Nintendo Switch™. Voorbestellingen voor Disney Illusion Island kunnen vanaf vandaag zowel in de Nintendo eShop als in de winkel worden geplaatst voor de prijs van USD 39,99.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA
Disney Consumer Products, Games and Publishing

Dashaun Gasque

Communications Manager

DASHAUN.GASQUE@DISNEY.COM

Check out our twitter: @NewsNovumpr