18:34 uur 09-02-2023

Fluence helpt Nederlandse siertelers om duurzaamheid toekomstbestendig te maken en te vergroten

Siertelers krijgen greep op schommelende Europese energietarieven dankzij RAPTR- en VYPR-verlichting en draadloze flexdimmer-oplossingen

AUSTIN, Texas & ROTTERDAM, Nederland–(BUSINESS WIRE)– Fluence, een internationale marktleider op het gebied van energiezuinige LED-verlichtingsoplossingen voor de sierteelt, het verbouwen van medische cannabis en voedselproductie, ondersteunt duurzaamheid en bedrijfskostenefficiëntie tijdens de onvoorspelbare ontwikkelingen op de Europese energiemarkt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230209005215/nl/

Orchids under Fluence LED lighting at Bernhard Kwekerijen, a rose, orchid and patio plant nursery. (Photo: Business Wire)

Orchids under Fluence LED lighting at Bernhard Kwekerijen, a rose, orchid and patio plant nursery. (Photo: Business Wire)

De sterk stijgende Europese energieprijzen hebben negatieve gevolgen voor vele telers in landen als Nederland die voornamelijk elektriciteit produceren via de op gas gebaseerde warmtekrachtkoppeling. In het verleden schommelden de gasprijzen tussen de €15 en €20 per megawattuur (MWh), maar vanwege de onvoorspelbare manier waarop het aanbod, de opslag en het weer de energieprijzen beïnvloedden, konden die in 2022 een piekniveau van meer dan €300 per MWh bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor EMEA,

Silvia Nagyova

silvia.nagyova@fluence-led.com
+49 160 93335045

Voor Noord-Amerika,

Callie Neatherlin

callie@redfancommunications.com
512-439-9720

Check out our twitter: @NewsNovumpr