21:05 uur 09-02-2023

Altasciences breidt strategische ondersteuning in Europa uit en voegt belangrijke werknemers toe aan het preklinisch team

LAVAL, Québec–(BUSINESS WIRE)– Altasciences heeft twee deskundige adviseurs in dienst genomen om de strategische groei in Europa te ondersteunen, terwijl het preklinische team verder wordt uitgebreid met twee belangrijke medewerkers.

Peter Varney, die een strategische bijdrage levert aan het sturen van de richting van Altasciences’ oplossingen voor geneesmiddelenontwikkeling in Europa, treedt toe tot het bedrijf als Pharma Development and Strategy Advisor. Peter brengt 40 jaar ervaring in commerciële ontwikkeling, strategische allianties en relatiebeheer bij Covance mee naar zijn nieuwe functie. Hazel Clay, met meer dan 30 jaar ervaring in het ondersteunen van de ontwikkeling van innovatieve farmaceutische producten bij Covance, speelt een sleutelrol als Drug Development Advisor in de Europese expansie van Altasciences.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Julie-Ann Cabana

Altasciences
+1 514 601-9763

jcabana@altasciences.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr