09:30 uur 08-02-2023

REPLY: Inschrijving voor de zesde editie van de Reply Code Challenge is nu geopend

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Inschrijving voor de zesde editie van de Reply Code Challenge, de toonaangevende online teamwedstrijd waarbij ontwikkelaars logische en algoritmeproblemen voorgelegd krijgen, met meer dan 15.000 programmeurs uit 98 landen in 2022, is nu geopend.

Editie 2023 van de Reply Code Challenge is gebaseerd op het beroemde spel ‘Snakes and Ladders’. Tijdens deze uitdaging moeten deelnemers een algoritme maken voor het beveiligen van bedrijfsnetwerken door middel van een simulatie in de metaverse.

De Challenge wordt online gehouden op donderdag 9 maart 2023 en is open voor programmeurs van over de hele wereld. Er worden gelijktijdig twee uitdagingen gehouden: de Standard Edition, gericht op universiteitsstudenten en professionals, en de Teen Edition, open voor 14- tot 19-jarigen.

Het University Students League-programma is verbonden aan deze zesde Standard Edition. De score van elke deelnemer telt zowel mee voor het eigen team als voor de eigen universiteit. De universiteit die de hoogste score behaalt, berekend door de scores van de programmeurs van de universiteit bij elkaar op te tellen, wint een prijs naar keuze: financiële steun voor een universitair project of een arcadespel voor een gemeenschappelijke ruimte in de universiteit.

De High School Students League, de Challenge voor middelbare scholen, vormt een aanvulling op de wedstrijd voor de jongste deelnemers van de Teen Edition. Door hun deelname aan de Code Challenge draagt elk team bij aan de score van hun school. Het winnende team ontvangt een donatie van EUR 2000 voor de school en een speciale programmeercursus ontwikkeld door experts van Reply, waardoor de wedstrijd ook nog educatieve waarde heeft.

De teams mogen net zoveel oplossingen inzenden als ze kunnen maken tijdens de duur van de wedstrijd en mogen gebruikmaken van alle programmeertalen, inclusief C++ en Python. De winnaars worden bepaald door de algoritmen die tijdens de tests de beste score behalen.

De Reply Code Challenge stelt spelers in staat hun grenzen te verleggen door hen de mogelijkheid te bieden hun programmeervaardigheden aan te scherpen. De Challenge stelt hen ook in staat om nieuwe vaardigheden te leren, aangezien de Challenges zijn gebaseerd op scenario’s uit de praktijk. Deelnemers kunnen experimenteren met nieuwe technologieën, programmeertalen en probleemoplossingsstrategieën – allemaal essentiële aspecten om te gedijen in de programmeersector.

Reply luidt met deze lancering het programma van de Reply Challenges voor 2023 in. De Challenges voor dit jaar die tot nog toe zijn bevestigd, zijn de Investment Challenge in mei, bedoeld om studenten kennis te laten maken met de wereld van het beleggen, en de Cyber Security Challenge in oktober, gebaseerd op het zoeken naar specifieke kwetsbaarheden in software en computersystemen.

Reply spant zich in voor de ontwikkeling van innovatieve trainingsmodel en ontwikkelt initiatieven als de Reply Challenges, (een community met 100.000 deelnemers) en de Masters-opleidingen over Digital Finance aan de POLIMI Graduate School of Management en AI en Cloud aan de Politecnico di Torino. Reply streeft er verder naar de nieuwe generaties bij het programmeren te betrekken, al vanaf het jongste publiek, door middel van programma’s als Reply Code For Kids.

Meer informatie: challenges.reply.com.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerp en de implementatie van oplossingen die zijn gebaseerd op nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van uiterst gespecialiseerde bedrijven, specificeert en ontwikkelt Reply bedrijfsmodellen die mogelijk zijn geworden door de nieuwe modellen op basis van AI, big data, cloudcomputing, digitale media en het Internet of Things. Reply biedt adviezen, systeemintegratie en digitale services aan organisaties in de telecom- en mediasector, de industrie- en dienstensector, het bank- en verzekeringswezen en de publieke sector. www.reply.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersonen voor de media:
Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Aaron Miani

a.miani@reply.com
Tel. +442077306000

Check out our twitter: @NewsNovumpr