11:55 uur 08-02-2023

Enmacc introduceert Garanties van Oorsprong-certificaten na tweede afsluiting van hun Series B-financieringsronde

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– Enmacc GmbH, het toonaangevende over-the-counter (OTC) platform voor energiehandel in Europa, introduceerde Garanties van Oorsprong (GvO’s) op hun platform voor prijsaanvragen (request-for-quotes, of RFQ-platform) en behaalde vorige week meteen succes met het voltooien van de eerste handelsronde.

Deze actie wordt rechtsreeks gemotiveerd door de onweerlegbare noodzaak om alle sectoren koolstoofvrij te maken en de veranderende behoeftes van de klanten van Enmacc. Alle 450 klanten kunnen nu dezelfde krachtige RFQ-technologie als voor energie en gas gebruiken om in GvO’s te handelen en krijgen zo onmiddelijk toegang tot een volledig nieuwe liquiditeitspool.

Deze introductie volgt enkele weken na de tweede en laatste afsluiting van de Series B-financieringsronde, waarin Bayern Kapital, een firma op het gebied van techdurfkapitaal, zich aansloot bij de vier topinvesteerders in Enmacc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

+49 89 215 41 500

info@enmacc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr