09:00 uur 08-02-2023

Chappellet krijgt als enige Amerikaanse wijnhuis de status van Preferred Partner van Relais & Châteaux

ST. HELENA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Het gerenommeerde wijnhuis Chappellet uit Napa Valley (www.chappellet.com) is verheugd aan te kondigen dat het is uitgenodigd om een Relais & Châteaux Preferred Partner te worden. Met deze eer is Chappellet het eerste Amerikaanse wijnhuis dat is uitgenodigd om Preferred Partner te worden en voegt het zich bij een exclusieve lijst van de beste wijnmakers ter wereld die tot Relais & Châteaux Partner zijn benoemd. Relais & Châteaux, opgericht in 1954, is een vereniging van meer dan 580 hotels en restaurants over de hele wereld die worden geëxploiteerd door onafhankelijke herbergiers, chef-koks en eigenaars die een passie delen voor uitmuntendheid en de wens voor authenticiteit in hun relaties met hun klanten.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005013/nl/

Zicht op Chappellet's beroemde landgoedwijngaard op Pritchard Hill (Photo: Business Wire)

Zicht op Chappellet’s beroemde landgoedwijngaard op Pritchard Hill (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sonia Ginsburg

Sonia@jam-pr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr