20:42 uur 07-02-2023

We kunnen dubbele financieringsfraude dit jaar stoppen, aldus International Chamber of Commerce United Kingdom terwijl nieuw initiatief wordt gelanceerd

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– De International Chamber of Commerce United Kingdom (ICC United Kingdom) heeft een nieuw initiatief aangekondigd om de Britse financiële sector te versterken tegen de gevolgen van dubbele financieringsfraude. Het door het Centre for Digital Trade and Innovation (C4DTI) geleide initiatief zal gebruik maken van de mogelijkheden voor bijeenroeping van ICC United Kingdom om dit vlaggenschipproject te realiseren onder de Shutting fraudsters out of trade -werkstroom van C4DTI in samenwerking met MonetaGo.

Dubbele financiering wordt gedefinieerd als fraude waarbij fraudeurs meerdere keren dezelfde transactie laten financieren. Tegenwoordig kan een fraudeur naar meerdere banken gaan en exact dezelfde transactie laten financieren, zonder dat de banken de mogelijkheid hebben om elkaar te controleren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Keating; press@iccwbo.uk; +44 7542 935329
Matt Stapleton; matt@monetago.com; +65 9654 9402

Check out our twitter: @NewsNovumpr