22:29 uur 07-02-2023

Parse Biosciences kondigt Evercode TCR en Gene Capture aan

Nieuwe immuunprofilering en verrijkingsmogelijkheden breiden toepassingen uit en vergemakkelijken schaalbaarheid

HOLLYWOOD, Fla.–(BUSINESS WIRE)– (AGBT ALGEMENE VERGADERING) — Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare eencellige sequencing-oplossingen, heeft vandaag de beschikbaarheid aangekondigd van Evercode™ TCR en Gene Capture. Deze nieuwe oplossingen breiden het Parse Biosciences-portfolio uit om toepassingen op grotere schaal en voor immuunprofilering aan te pakken.

Evercode TCR biedt onderzoekers de mogelijkheid om T-celreceptoren (TCR) samen met volledige transcriptomen in afzonderlijke cellen op schaal te profileren. De diversiteit aan mogelijke TCR’s in het immuunrepertoire is enorm, maar de lage doorvoer van bestaande tools heeft het vermogen beperkt om deze complexiteit met hoge resolutie vast te leggen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr