21:14 uur 07-02-2023

NetApp kondigt nieuwe reeks goedkope flashopslag met hoge capaciteit voor het moderne datacenter aan

NetApp bevestigt zijn leiderschapspositie met diepgaande innovatie in zijn opslagportfolio, door toevoeging van mid-market- en instapopties om klanten te helpen navigeren door de huidige economische omstandigheden en beperkte budgetten

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloudgestuurd, datagericht softwarebedrijf, kondigt vandaag de aanstaande beschikbaarheid aan van de NetApp AFF C-serie, een nieuwe reeks flashopslagopties met hoge capaciteit die goedkopere all-flash-storage bieden, en NetApp AFF A150, een nieuw opslagsysteem op instapniveau in de AFF A-serie van all-flash-systemen.

De nieuwe NetApp AFF C-serie levert flashprestaties, terwijl het kosteneffectief en efficiënt blijft voor lagere totale eigendomskosten (TCO) en een kleinere opslagvoetafdruk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Lance Berger

NetApp

lance.berger@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr