21:30 uur 07-02-2023

Giga Carbon Neutrality Inc., de wereldleider op het gebied van open V2X-systemen en schone energieoplossingen voor commercieel transport, verwerft een SSF-kapitaaltoezegging van 500 miljoen dollar van GEM

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Giga Carbon Neutrality Inc. (“GCN”) maakte vandaag een kapitaaltoezegging van 500 miljoen dollar bekend door de in Luxemburg gevestigde private alternatieve investeringsgroep GEM Global Yield LLC SCS (“GEM”), in de vorm van een faciliteit voor de inschrijving op aandelen (Share Subscription Facility, “SSF”). Krachtens de overeenkomst zal GEM een Share Subscription Facility aan GCN toekennen van maximaal 500 miljoen dollar van GCN’s gewone aandelen.

Martin Wade, voorzitter van GCN, zei: “De wereld heeft de snelle industriële transformaties omarmd die mogelijk gemaakt worden door nieuwe energiesystemen en hun integratie in diverse industriële sectoren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

GCN
Naam: Dhr. Timothy Poor

E-mail: timothy.poor@gigacarbonneutrality.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr