20:34 uur 07-02-2023

Fintechbedrijf Wisor AI haalt $8 miljoen aan zaaikapitaal binnen om wereldwijde toeleveringsketen te moderniseren

De innovatieve AI-technologie van Wisor helpt wereldwijde vracht in een klik te verplaatsen, met als missie de vrachtindustrie te digitaliseren, de kosten te verlagen en de efficiëntie te verhogen. Financieringsronde is door Team8 geleid met deelname van Ocean Azul en Hico Investment Group.

TEL AVIV, Israël–(BUSINESS WIRE)– Wisor AI, een geavanceerde softwareoplossing voor vrachtboekingen, heeft in een financieringsronde onder leiding van Team8 8 miljoen dollar opgehaald. De financiering zal de missie van Wisor om de wereldwijde supply chain-industrie te digitaliseren versnellen en expediteurs in staat stellen een zending te plannen, prijzen en boeken in seconden in plaats van uren of dagen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005330/nl/

Wisor's Co-Founders. From left to right: Ido Karavany, Co-founder & CTO; Raz Ronen, Co-founder & CEO; and Eiran Bolless, Co-founder & VP of Data & Analytics. (Photo: Business Wire)

Wisor’s Co-Founders. From left to right: Ido Karavany, Co-founder & CTO; Raz Ronen, Co-founder & CEO; and Eiran Bolless, Co-founder & VP of Data & Analytics. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Caliber Corporate Advisers

Nicole Lombardo

nicole@calibercorporate.com
6313579593

Check out our twitter: @NewsNovumpr