19:47 uur 07-02-2023

DroneBase haalt $ 55 miljoen binnen en lanceert volgende fase van geavanceerde inspectie onder nieuw merk Zeitview

  • Valor Equity Partners sluit zich aan bij eerdere investeerders ter ondersteuning van de groei van het bedrijf en de ontwikkeling van software voor het monitoren van activa op basis van AI
  • Rebranding van DroneBase naar ‘Zeitview’ om de groeiende lucht- en grondgegevensverzamelingsoplossingen beter weer te geven, en aanhoudende groei in de energie- en infrastructuurmarkten, inclusief de sector voor hernieuwbare energie

SANTA MONICA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– DroneBase heeft zijn marktleiderschap op het gebied van geavanceerde inspectiesoftware voor energie en infrastructuur verder versterkt en heeft $ 55 miljoen aan investeringen binnengehaald, en het bedrijf is omgedoopt tot Zeitview. Onder leiding van Valor Equity Partners, een investeringsmaatschappij voor operationele groei die technologie- en op technologie gebaseerde bedrijven ondersteunt, werd de ronde gevolgd door bestaande investeerders Union Square Ventures, Upfront Ventures, Euclidean Capital, Energy Transition Ventures en Hearst Ventures.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230207005177/nl/

Zeitview inspection professionals use crewed aircraft and smartphone technologies to create relevant, flexible solutions for clients. Its accompanying software platform with deep insights and analytics allows clients to easily view data results anywhere. (Graphic: Business Wire)

Zeitview inspection professionals use crewed aircraft and smartphone technologies to create relevant, flexible solutions for clients. Its accompanying software platform with deep insights and analytics allows clients to easily view data results anywhere. (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Technica Communications

Cait Caviness

zeitview@technica.inc

Check out our twitter: @NewsNovumpr