12:57 uur 06-02-2023

Ambassadeur Carlos dos Santos benoemd tot uitvoerend voorzitter van Compass Group Holdings.

MAPUTO, Mozambique–(BUSINESS WIRE)– Compass Group Holdings, een vooraanstaand Oost-Afrikaans bedrijf voor het beheer van energieprojecten en geïntegreerde diensten, met haar hoofdkantoor in Maputo, Mozambique, is verheugd aan te kunnen kondigen dat ambassadeur Carlos dos Santos met onmiddelijke ingang benoemd is tot uitvoerend voorzitter van het bestuur.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230206005147/nl/

Ambassador Carlos dos Santos appointed as Executive Chairman of Compass Group Holdings. (Photo: Business Wire)

Ambassador Carlos dos Santos appointed as Executive Chairman of Compass Group Holdings. (Photo: Business Wire)

Ambassadeur Carlos dos Santos is een beroepsdiplomaat met grootschalige zakelijke expertise en hij vervulde meest recent ook de functies van ambassadeur voor Mozambique bij de Verenigde Staten en die van hoge commissaris voor Canada (2015-2022).

Voorafgaande aan deze prominente rol, vervulde hij tijdens zijn uitgebreide en gerenommeerde loopbaan ook de functie van hoge commissaris voor het Verenigd Koninkrijk , ambassadeur in Ierland, gouverneur van de raad van bestuur van het Gemenebest (2011-2015) en ambassadeur van Mozambique voor Duitsland, Oostenrijk en het Vaticaan (2006-2011).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen press@cc-g.com
Bezoek voor meer informatie: www.cc-g.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr