15:32 uur 02-02-2023

Veritas Capital voltooit acquisitie van Wood Mackenzie

NEW YORK & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Veritas Capital (‘Veritas’), een toonaangevende investeerder op het snijvlak van technologie en overheid, heeft vandaag aangekondigd dat een dochteronderneming van Veritas de aankoop van Wood Mackenzie van Verisk (Nasdaq: VRSK) heeft afgerond.

Wood Mackenzie is een wereldwijd erkende marktleider die al bijna 50 jaar kwaliteitsgegevens, analyses en inzichten levert die worden gebruikt om ondersteuning te bieden aan de energie-, hernieuwbare energie- en natuurlijke hulpbronnenindustrie. Het Wood Mackenzie Lens©-platform maakt analyses en inzichten van wereldklasse mogelijk om cruciale besluitvorming te stimuleren voor de langdurige klanten van het bedrijf die actief zijn in de voorhoede van de snel evoluerende energiesector.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA
Voor Veritas Capital:

FGS Global

VeritasCapital@fgsglobal.com

Voor Wood Mackenzie:

Sonia Kerr, Director – PR & Internal Communications

+44 330 174 7267

sonia.kerr@woodmac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr