14:13 uur 02-02-2023

Olympisch kampioen op de 100 meter Marcell Jacobs voortaan bij PUMA

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportartikelenbedrijf PUMA heeft een langdurige overeenkomst gesloten met regerend Olympisch kampioen op de 100 meter Marcell Jacobs uit Italië om de producten van het bedrijf te dragen vanaf de Orlen Cup in Lodz, komende zaterdag.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230202005425/nl/

Sports company PUMA has signed a long-term agreement with reigning Olympic 100 meters Champion Marcell Jacobs from Italy, who will wear the company’s products starting at the Orlen Cup in Lodz on Saturday. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA has signed a long-term agreement with reigning Olympic 100 meters Champion Marcell Jacobs from Italy, who will wear the company’s products starting at the Orlen Cup in Lodz on Saturday. (Photo: Business Wire)

Hoewel hij zijn carrière begon als verspringer, won Jacobs de afgelopen jaren een reeks titels op de sprint, waaronder Olympisch goud op de 100 meter en de 4×100 meter estafette. Hij is ook de regerend Europees kampioen op de 100 meter en wereld- en Europees kampioen op de 60 meter indoor. Zijn persoonlijk record op de 100 meter staat op 9,80 seconden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Robert-Jan Bartunek

Corporate Communications

PUMA SE

+49 9132 81 3134

robert.bartunek@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr