20:49 uur 02-02-2023

LTIMindtree werkt samen met Criteo om operationele efficiëntie van IT te stimuleren

Partnerschap levert voordelen op voor Criteo in het eerste jaar van een vijfjarige overeenkomst

PARIJS & MUMBAI, India–(BUSINESS WIRE)– LTIMindtree, een wereldwijd bedrijf op het gebied van technologieadvies en digitale oplossingen, heeft vandaag een meerjarige overeenkomst aangekondigd die Criteo, het commerciële mediabedrijf, in staat stelt zijn zakelijke flexibiliteit, IT-servicekwaliteit en schaalbaarheid te verbeteren.

Als onderdeel van de overeenkomst levert LTIMindtree end-to-end IT-services ter ondersteuning van de wereldwijde activiteiten van Criteo in alle functies. Dit omvat het ondersteunen van Criteo’s Microsoft Azure Cloud-omgeving, het ontwikkelen van een uniform dataplatform en het leveren van eindgebruikersdiensten voor de servicedesk, buitendienst, apparaatengineering en het Enterprise Service Management van het bedrijf.

“Criteo voorzien van moderne IT-systemen en -mogelijkheden blijft een topprioriteit in deze snel veranderende zakelijke omgeving,” verklaarde Beatrice Mabille, VP Internal IT, Criteo.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

media@ltimindtree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr