09:55 uur 02-02-2023

Hyperschalingsplatform Kubeark haalt $ 2,8 miljoen op voor pre-seed-ronde om SaaSify-softwareproducten te helpen en aanname van cloud mogelijk te maken

Enterprise-grade oplossing voor levenscyclusbeheer en distributie gaat schaalbaarheid, levering en levenscyclusbeheer van softwareproducten radicaal veranderen

NEW YORK & BOEKAREST, Roemenië–(BUSINESS WIRE)– Kubeark, een open en infrastructuur-agnostisch platform dat het tot zijn missie heeft gemaakt om ondernemingen te ondersteunen bij het oplossen van hun uitdagingen op het gebied van schaalbaarheid, levering en levenscyclusbeheer, heeft $ 2,8 miljoen opgehaald in een pre-seed financieringsronde. De investeringsronde werd geleid door Credo Ventures, met deelname van Seedcamp, LAUNCHub Ventures, 500 Emerging Europe en anderen.

Cloud computing blijft een belangrijke technologische trend, waarbij steeds meer bedrijven cloud-native worden. Daarbij is het een grote blijvende uitdaging om applicaties schaalbaarder en eenvoudiger te maken voor de implementatie ervan”, aldus Ondrej Bartos, medeoprichter en General Partner bij Credo Ventures.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Cristina Siscanu

pr@kubeark.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr