14:20 uur 02-02-2023

Certificatie van geavanceerde Enterprise AV- en LED-oplossingen door Unilumin, Megapixel VR en Userful

Certificering nieuwe technologiepartner biedt betrouwbare oplossingen van hoge kwaliteit voor bedrijfsvoering

SAN RAMON, Californië–(BUSINESS WIRE)– Userful Corporation, de toonaangevende leverancier van Platform-as-a-Service (PaaS) voor de Enterprise AV-over-IP-markt, en Unilumin een leverancier van LED-oplossingen van wereldklasse voor LED-displays en verlichtingsproducten van topkwaliteit, certificeerden samen met Megapixel VR de integratie van hun geavanceerde AV-technologieën.

Deze validering stelt Enterprise-klanten in staat om AV- en LED-oplossingen toe te passen voor meldkamers, digitale signagesystemen, vergaderruimtes en artistieke videowanden.

Unilumin’s bekroonde en op de markt bewezen technologie voor LED-displays en haar expertise als producent vormt, in combinatie met haar jarenlange succesvolle inzet van toepassingen, een uistekende oplossing voor het Userful software-gedefinieërde AV-over-IP platform om ongeëvenaarde, centraalbeheerde, veilige en opschaalbare oplossingen te kunnen bieden voor een veelheid aan zakkelijke AV-applicaties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle Alfaro

communications@userful.com
403-923-6723

Check out our twitter: @NewsNovumpr