01:25 uur 01-02-2023

ExaGrid sluit overeenkomst met Arrow Electronics

Nieuwe relatie met hoofddistributeur houdt ExaGrid op schema voor aanhoudende kanaalgroei

MARLBOROUGH, Mass.–(BUSINESS WIRE)– ExaGrid®, de enige Tiered Backup Storage-oplossing in de branche, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf een distributieovereenkomst is aangegaan met Arrow Electronics, een Fortune 104 value-added distributeur. Arrow voegt ‘s werelds toonaangevende technologieën en services samen om zijn wereldwijde kanaalecosysteem mogelijk te maken. Het cloudbeheerplatform van Arrow, ArrowSphere, verwijdert de complexiteit in het IT-aankoopproces door deze technologieën te verbinden met duizenden kanaalpartners en eindgebruikers via een uitgebreide cloudcatalogus en mogelijkheden voor levenscyclusbeheer.

“We zijn verheugd om deze relatie aan te gaan en onze Tiered Backup Storage-oplossing beschikbaar te maken voor meer kanaalpartners en hun eindgebruikersklanten in de Verenigde Staten en Canada via onze nieuwe overeenkomst met Arrow Electronics,” verklaarde Bill Andrews, President en CEO van ExaGrid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Mary Domenichelli

ExaGrid

mdomenichelli@exagrid.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr