15:20 uur 01-02-2023

Boomi benoemt voormalig leidinggevende van Citrix tot President en CFO, en voormalig SAP-leidinggevende tot CMO

  • Na de recente aanstelling van Steve Lucas als CEO, voegt Boomi Arlen Shenkman, voormalig Executive Vice President en Chief Financial Officer van Citrix, en Alison Biggan, voormalig President, Corporate Marketing bij SAP, toe aan zijn ervaren managementteam
  • Shenkman en Biggan hebben meer dan 25 jaar ervaring in het aansturen van bedrijfstransformatie en marketingstrategieën van wereldklasse bij multinationals, public cloud computing- en enterprise- softwaretechnologiebedrijven

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van voormalig Executive Vice President (EVP) en Chief Financial Officer (CFO) bij Citrix, Arlen Shenkman, als President en CFO, en voormalig President, Corporate Marketing bij SAP, Alison Biggan, als Chief Marketing Officer (CMO).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230201005170/nl/

After recently appointing Steve Lucas as CEO, Boomi adds Arlen Shenkman, former Executive Vice President and Chief Financial Officer of Citrix, and Alison Biggan, former President, Corporate Marketing at SAP, to its accomplished executive leadership team (Graphic: Business Wire)

After recently appointing Steve Lucas as CEO, Boomi adds Arlen Shenkman, former Executive Vice President and Chief Financial Officer of Citrix, and Alison Biggan, former President, Corporate Marketing at SAP, to its accomplished executive leadership team (Graphic: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr