12:15 uur 30-01-2023

ViewLift® versterkt betrokkenheid bij Europese Markt met werving leider en keynote-lezing voor de sector

BARCELONA, Spanje & MADRID & NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– ViewLift, een wereldleider op het gebied van end-to-end streaming en OTT-oplossingen, kondigde vandaag haar cruciale strategie voor Europa aan als onderdeel van de betrokkenheid van het bedrijf bij de ingrijpende vernieuwing van content-consumptie en de deelname door, en het behoud van, OTT-kijkers in de regio.

CEO Rick Allen zal een keynote-lezing geven tijdens ISE Europe’s Content Production and Distribution Summit 2023

Overeenkomstig ViewLift’s betrokkenheid bij Europa, zal Rick Allen, ViewLift‘s CEO, het evenement openen met een keynotelezing tijdens de ISE Europe 2023’s Content Production and Distribution Summit in Barcelona, Spanje, op 31 januari 2023.

Rick’s keynote-lezing zal de aanwezige content-eigenaren en -merken voorbereiden op de inzet van videostreaming en specialistische content om klanten direct the bereiken en te engageren en zo conventionele, door intermediars gecontroleerde modellen te doorbreken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mahesh Kumar

Sr. Manager Digital Marketing

marketing@viewlift.com
+91.99648.21044

Check out our twitter: @NewsNovumpr