23:19 uur 26-01-2023

Verimatrix Secure Delivery Platform scoort miljarden verleende videokijklicenties in eerste bestaansjaar

Rapid cloud-ecosysteem biedt geweldige klanttrajecten en voegt nieuwe cyberveiligheid en verbeteringen op het gebied van inhoudbescherming toe die nog meer bedrijfsefficiëntie opleveren

AIX-EN-PROVENCE, France & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider in het voeden van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigt vandaag aan dat zijn Verimatrix Secure Delivery Platform snel miljarden geleverde videokijkerslicenties heeft bereikt in minder dan een jaar sinds de lancering ervan. Het bedrijf brengt ook belangrijke verbeteringen aan om mediabedrijven, contenteigenaren, streaming media-aanbieders en operators nog meer waarde te bieden.

Het Verimatrix Security Delivery Platform beveiligt ondernemingen door hun inhoud, applicaties en apparaten te beschermen en te bewaken in een uniforme gebruikerservaring via een gestroomlijnde cloudgebaseerde oplossing die een zeer merkbare combinatie van kostenbesparingen en efficiëntie oplevert, waarbij het maximale flexibiliteit voor het leveren van inhoud biedt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Verimatrix Investor Contact:
Jean-François Labadie, Chief Financial Officer

finance@verimatrix.com

Verimatrix Media Contact:
Matthew Zintel

matthew.zintel@zintelpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr