16:30 uur 26-01-2023

BioMar koopt Benson Hill-ingrediënten in om de duurzaamheid van hoogwaardig aquavoer te verbeteren

Bedrijven werken samen om BioMar’s verantwoorde inkoopprogramma te ontwikkelen

ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Benson Hill, Inc. (NYSE: BHIL, de “Onderneming” of “Benson Hill”), een voedseltechnologiebedrijf dat de natuurlijke genetische diversiteit van planten blootlegt, en het in Denemarken gevestigde BioMar, een wereldleider in duurzame oplossingen voor aquacultuurvoeding, kondigden vandaag een strategische samenwerking aan om gebruik te maken van Benson Hill soja en om de duurzaamheidsinvloed daarvan op hoogwaardige aquavoedersamenstellingen verder te beoordelen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230126005260/nl/

BioMar Sources Benson Hill Ingredients to Boost Sustainability of High-Performance Aquafeed (Photo: Business Wire)

BioMar Sources Benson Hill Ingredients to Boost Sustainability of High-Performance Aquafeed (Photo: Business Wire)

BioMar koopt opeenvolgende seizoenen Benson Hill ingrediënten in, als onderdeel van zijn engagement om te bouwen aan herstellende toeleveringsketens voor soja. Voer is de belangrijkste kostenpost in de aquacultuur en levert de grootste bijdrage aan zijn CO2-voetafdruk.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BioMar
Katherine Bryar

+45 287 287 79

katbr@biomar.com

Benson Hill
Christi Dixon

636.359.0797

cdixon@bensonhill.com
Mediakit

Check out our twitter: @NewsNovumpr