22:39 uur 25-01-2023

Verandering van CEO bij dSPACE: Dr. Carsten Hoff volgt Martin Goetzeler op

PADERBORN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Op 17 april 2023 wordt Dr. Carsten Hoff (49) de nieuwe CEO van de dSPACE-groep, als opvolger van Martin Goetzeler (60), die op eigen verzoek en om persoonlijke redenen zijn functie neerlegt. Om een vlotte overdracht te verzekeren, zal Martin Goetzeler ook na 17 april 2023 ter beschikking blijven staan van de nieuwe CEO in een adviserende rol.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230125005073/nl/

From left to right, dSPACE founder and shareholder Dr. Herbert Hanselmann, Dr. Carsten Hoff and Martin Goetzeler. (Photo: Business Wire)

From left to right, dSPACE founder and shareholder Dr. Herbert Hanselmann, Dr. Carsten Hoff and Martin Goetzeler. (Photo: Business Wire)

Dr. Carsten Hoff is een zeer ervaren manager, die bij uitstek geschikt is voor de taken die voor ons liggen bij dSPACE. Hij komt uit een onderzoeks- en ontwikkelingsgerichte achtergrond met een diploma in elektrotechniek en een doctoraat in computerwetenschappen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

dSPACE GmbH

Bernd Schäfers-Maiwald

Vice President Corporate Communications

Tel.: +49 5251 1638-714

E-mail: bschaefers-maiwald@dspace.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr