16:04 uur 25-01-2023

Tecnotree kondigt de lancering van Sensa aan, voor menselijke intelligente ervaring en niet-lineaire schaalbaarheid

ESPOO, Finland–(BUSINESS WIRE)– Tecnotree, een wereldwijde digitale platform- en dienstenleider voor 5G en cloud-native technologie, heeft in december 2022, na de overname van een Noord-Amerikaans AI/ML-bedrijf, de lancering van Tecnotree Sensa aangekondigd. Tecnotree Sensa is een nieuwe AI-gebaseerde technologie die het Tecnotree-portfolio doorkruist, om de creatie van samengestelde blauwdrukken mogelijk te maken die platforms zullen vermenselijken voor intelligente ervaringen in Telecommunicatie, Gezondheidszorg, Financiële Inclusie en Entertainment. Het Sensa Intelligent Experience Platform zal aanbieders van telecommunicatiediensten transformeren van facilitatoren tot orkestratoren van netwerkafhankelijke ecosystemen voor 5G monetisatie, waarbij de menselijke sentimenten niet uit het oog worden verloren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Padma Ravichander, Tecnotree CEO

E-mail: marketing@tecnotree.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr