16:00 uur 25-01-2023

Northleaf breidt ondersteuning van wereldwijde beleggers uit met benoeming van ervaren Private Markets-specialist Stewart Hay als Vice Chair van Global Investor Solutions

Hay treedt in dienst bij Northleaf met 20 jaar ervaring op het gebied van het ontwerpen van klantstrategieën voor abrdn/Standard Life Investments/SL Capital Partners

TORONTO & LONDEN & LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Northleaf Capital Partners (Northleaf) heeft vandaag bekendgemaakt dat Stewart Hay bij het bedrijf in dienst treedt als Vice Chair van Global Investor Solutions.

In deze nieuwe functie gaat Hay de voortdurende uitbreiding van de wereldwijde ondersteuning van beleggers op particuliere markten ondersteunen. Hierbij gaat hij samen met beleggers en beleggingsadviseurs werken aan het ontwerpen en implementeren van oplossingen die gebruikmaken van de grondige expertise en krachtige relaties van Northleaf op het gebied van private equity, private credit en infrastructuur. Hay gaat voornamelijk werken vanuit de kantoren van Northleaf in Londen en Los Angeles, in nauwe samenwerking met de teams voor business development en investor relations van Northleaf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sneha Satish

Stanton

t: +1.646.502.3556

e: sneha.satish@stantonprm.com

Nadine Cannata

Managing Director, Marketing & Communications

Northleaf

t: +1.416.477.6623

e: nadine.cannata@northleafcapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr