17:27 uur 25-01-2023

Mythical Games kondigt lancering van nieuwe marktplaats en overname van DMarket aan

Mythical wordt zo de op een na grootste Blockchain-processor van digitale activa achter Ethereum

LOS ANGELES–(BUSINESS WIRE)– Mythical Games, de studio voor gamingtechnologie van de volgende generatie, heeft Mythical Marketplace 2.0 gelanceerd na de overname van marktplaatstechnologie-start-up DMarket, als onderdeel van zijn voortdurende inzet voor innovatie in gaming. De nieuwe marktplaats is gebouwd op de nieuwe laag 1 EVM-blockchain van Mythical en wordt aangedreven door het Mythos native ecosysteem-token, MYTH. De overname is een belangrijke mijlpaal voor Mythical Games, waarbij de technologie van DMarket het meest geavanceerde handelsplatform voor digitale activa mogelijk maakt. Het maakt Mythical vanaf december ‘s werelds op een na grootste processor van digitale activa op een gedistribueerd grootboek na het Ethereum-hoofdnet.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nate Nesbitt

nate.nesbitt@mythical.games

Check out our twitter: @NewsNovumpr