21:37 uur 25-01-2023

MSCI werkt samen met Google Cloud om een veilig wereldwijd dataplatform voor investeringen in de cloud te bouwen

Nieuw dataplatform zal MSCI helpen zijn gestructureerde en ongestructureerde data op schaal te verwerken door gebruik te maken van AI en geavanceerde analysemogelijkheden van Google Cloud

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Als onderdeel van zijn streven om de klantervaring te verbeteren door middel van technologie en niet-aflatende innovatie, heeft MSCI Inc. (NYSE: MSCI) vandaag een strategische alliantie aangekondigd met Google Cloud om een cloud-native platform voor het verzamelen en ontwikkelen van investeringsgegevens te bouwen, gericht op het leveren van gegevens, inzichten en oplossingen om betere en snellere investeringsbeslissingen mogelijk te maken.

Het platform voor investeringsgegevens is standaard gebouwd op Google Cloud en helpt MSCI oplossingen te creëren die zijn ontworpen om zijn klanten beter van dienst te zijn, waaronder activabeheerders, vermogensbezitters, banken, bedrijven, verzekeraars en vermogensbeheerders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen

MSCI: PR@msci.com
Google Cloud: press@google.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr