20:08 uur 23-01-2023

Quantfury haalt meer dan $250 miljoen aan bespaarde commissies en vergoedingen voor gebruikers en introduceert nieuwe functionaliteit die real-time inzicht geeft in besparingen

NASSAU, Bahamas–(BUSINESS WIRE)– Quantfury Trading Limited (“Quantfury”), een wereldwijde multi-asset makelaar die sinds eind 2018 handel en beleggen levert tegen real-time spotprijzen van wereldwijde beurzen zonder commissies en leenkosten, kondigt de belangrijke mijlpaal aan van het overschrijden van $ 250 miljoen aan bespaarde kosten voor haar gebruikers.

Met de laatste versie van de Quantfury app en web trading platforms, kunnen Quantfurians nu in real time controleren hoeveel ze bespaard hebben op kosten voor hun open en gesloten transacties in vergelijking met andere wereldwijd gebruikte handelsplatforms, zoals eToro brokerage, Binance exchange, enz.

Quantfury Trading CEO Ali Pourdad zegt: “Quantfury blijft ongeëvenaarde voorwaarden bieden voor wereldwijd handelen en beleggen en nu zijn we verheugd een extra niveau van ongeëvenaarde transparantie te kunnen bieden.”

De totale besparing op kosten en commissies zal ook in real time te zien zijn op www.quantfury.com naast de maandelijkse volumes en het aantal Quantfurians, waaruit blijkt dat Quantfury zich blijft inzetten om ongeëvenaarde handelsvoorwaarden en transparantie te bieden aan haar wereldwijde retailpubliek.

Over Quantfury

Quantfury is een wereldwijde makelaar die commissievrij handelen en beleggen biedt tegen realtime spotprijzen van wereldwijde en crypto-beurzen. Quantfury is in 2017 opgericht door een groep handelaren, quants en professionals op het gebied van machine learning. Het is de missie van Quantfury om de uitbuitende sector voor retailhandel wereldwijd te veranderen, zodat deze kosteneffectief, eerlijk en transparant wordt. Vanaf 2023 heeft Quantfury meer dan 400.000 gebruikers in meer dan 50 landen.

Ga voor meer informatie naar: www.quantfury.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Bernardo Soriano

Gregory FCA voor Quantfury

Tel.: 914-656-3880

E-mail: bernardo@gregoryfca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr