13:58 uur 23-01-2023

Highland Europe kondigt fonds van € 1 miljard aan om uitstekende, groei-fase software en consumenteninternetbedrijven van Europese oorsprong te blijven ondersteunen

LONDEN & GENÈVE–(BUSINESS WIRE)– Highland Europe kondigt vandaag aan dat het haar vijfde fond heeft afgerond en € 1 miljard heeft ingezameld ter versterking van haar strategie om de beste door oprichters geleidde software- en internetbedrijven van Europa te ondersteunen. David Blyghton, die in 2014 bij Highland Europe in dienst trad, werd bevorderd tot partner, een duidelijk bewijs voor Highland Europe’s inzet voor het koesteren van intern talent.

Highland Europe heeft in het totaal € 2,75 miljard ingezameld en investeerde in bedrijven zoals Adjust, AMCS, Camunda, ContentSquare, Descartes, Deepki, eGym, Featurespace, GetYourGuide, Huel, Jellysmack, Malwarebytes, MatchesFashion, Me+Em, Nexthink, Podimo, Spot, Supermetrics, WeTransfer, Wolt en Zwift.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sayula@burlington.cc
+44 7909 985 621

Check out our twitter: @NewsNovumpr