14:23 uur 20-01-2023

SKANDI 360° powered by MIXMOVE

Skandi Network, het eerste Europese actieve temperatuurgecontroleerde Life Care distributienetwerk, kondigt aan dat het met MIXMOVE zal samenwerken. MIXMOVE is een cloud-oplossing die de logistiek ondersteunt door systemen te verbinden, de winstgevendheid te verhogen en de CO2-uitstoot te verminderen. Door de ontwikkeling van een uniek digitaal samenwerkingsplatform (Skandi 360° powered by MIXMOVE) zullen de verschillende datastromen van alle verzendingen die via het netwerk gaan, worden geconsolideerd om end-to-end zichtbaarheid te garanderen.

DROBAK, Noorwegen en PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Skandi Network is het eerste uniforme netwerk voor gezondheidszorgdistributie van humane en veterinaire gezondheidsproducten in heel Europa.

Het netwerk biedt temperatuurgecontroleerd vervoer in de gezondheidszorg voor pakketten en verzendingen van 1 tot 5 pallets in 25 landen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Rudy SMETS

CEO

mail@skandi-network.com

Dorothée DOSSMANN

Head of Marketing

dorothee.dossmann@mixmove.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr